10 och en halv dag!

10,5 dag ledigt. Den där halva dagen är viktig att nämna. T.o.m en halv dag är stor lycka för mig. Först en helg i Västerås med inspirerande kursdeltagare och en lärare vid namn Själens Krigare. Kan det bli annat än en tillåtande atmosfär? Jag ser framemot utbildning och nya kunskaper. Jag ser fram emot meditationer och qigong och frigörande dans. Skratt. Även tårar förekommer. Jag sa ju att det är tillåtande! Och jag ska ägna 9 h i helgen med att köra bil. Bara det! Jag älskar att köra. Att vara ensam i bilen. 9 h bilkörning känns som 3 för mig. Jag ska sitta bakom ratten och fantiserar att det är min husbil jag kör :-D!! Affirmera och fantisera min vänner!

Sen väntar en vecka i kreativitetens tecken. Kreativitet kräver tid. Kreativitet kräver att vända sig inåt. Tystnad. Natur. Näringsrik mat. Löpning. Inspiration ifrån helgen kommer att föras med in i veckan. Jag förväntar mig stordåd av mig själv nästa vecka.

Vänner ska också få plats. I Västerås hoppas jag att möta upp med kär vän och hans två vuxna barn. Tiden är knapp. Men jag hoppas att de slänger sig förbi en snabbis så jag får se dem. Sen finns en väninna i Uddevalla där vi har försökt att få till det 100 gånger. Men det är sjukdom och annat som kommit emellan. Men nu, kanske? Vi ska göra ett försök. Jag förväntar mig god mat och ont-i-magen-skratt!

Så med trygg hand lämnar jag över ansvaret för hus och husdjur till sonen i helgen. Kylskåpet är fyllt och sängen bäddad. Och på söndag när jag kommer hem igen får jag krama på honom. Det är nog det härligaste på hela veckan. Att ha sonen så nära att jag kan sträcka mig ut och röra vid honom.

10,5 dagar fyllda med möten, vänner, familj, ensamhet, träning, mat, kreativitet och personlig utveckling. Cant wait.

Som avslutning till de mina:

Dags för själen att landa. Igen! Med början imorgon.

Give it to me!

Love and light

Pia