Om Pia Gustafsson

Samtal, coaching & qigong

Jag är livsvägledare, livscoach och qiandning qigonginstruktör. Jag arbetar med enskilda samtal via telefon, walk and talk eller skype samt håller kurser i qiandning qigong utanför Munkedal. Jag har i många år arbetat med min egen personliga utveckling och under de senaste åren också med andras. Utöver bl.a. studier i KBT, psykologi, stresshantering, mindfulness och mental träning har jag också stor livskompetens och en egen upplevelsebaserad utveckling.

Jag startade mitt företag utanför Hunnebostrand 2014 men sedan 2018 finns jag utanför Lysekil. Som livsvägledare arbetar jag med att vägleda människor i olika livssituationer vi kan hamna i, t.ex. livskriser eller personliga och sociala utmaningar. Jag arbetar utifrån ett holistiskt synsätt där alla våra delar bildar en enhet. Som livscoach coachar jag klienter som vill skapa en utveckling och förändring i något livsområde såsom daglig sysselsättning, personlig utveckling eller relationer. Både som livsvägledare och livscoach är syftet att öka livskvaliteten hos dig på ett eller annat sätt.

Den röda tråden i mina yrkesval  är mänskliga möten med mänskligt bemötande och att det känns meningsfullt, roligt eller viktigt. Att får bidra till en människas välmående och utveckling är det bästa jag vet. Jag brinner för att vägleda människor till större livskvalitet både som livsvägledare och livscoach. Det är ett kreativt och inspirerande arbete.

Pia Gustavsson Coaching Coach

Jag är en downshifter med ett holistiskt synsätt

Baserat på mina egna värderingar, önskemål och egentliga behov har jag under åren utformat ett enklare liv med mindre stress och konsumtion till förmån för större livskvalitet och mer tid för det som är värdefullt för just mig. Jag inspireras av nya sätt att se på yrkesliv och livsstil och på tankar kring tid och livskvalitet och jag brinner för personlig utveckling. Personlig utveckling innebär för mig att lyssna inåt och att våga följa den där inre rösten. Min inre röst har tagit mig utomlands, genom utbildningar, jag har flyttat en del, bytt jobb en hel del, testat mina vingar på olika sätt m.m. Jag har också tack vare mitt sätt att leva fått ett brett nätverk av vänner i olika delar av landet och utomlands. I framtiden ser jag mig själv hålla kurser i personlig utveckling i någon form.

Jag lever mitt liv ur ett holistiskt synsätt utrifrån där mitt sinne, min kropp och min själ är olika delar som tillsammans påverkar varandra och är en enhet. Mitt förflutna har tagit mig dit jag är idag. Jag är medveten om att nuet är det enda som räknas. Att vara medveten betyder också att jag respekterar mina egna behov och önskemål samt både de människor som står mig nära och helt okända. Att meditera, yoga, qigonga eller be är en del av min vardag. Jag är andlig, intuitiv och klarkännande. En holistisk livstil är ett sinnestillstånd men också en fysisk livstil.  Den fysiska delen av min livstil innebär löpning och mat. Jag springer flera gånger i veckan. Denna träning är också meditativ. Min mathållning är vegansk och består till stor del frukt och grönt.

Något som jag fick upp ögonen för 2017 var mikrohus på hjul. Ett klimatsmart, minimalistiskt och enkelt sätt att leva och bo. I slutet av 2018 stod mitt egna mikrohus på hjul klart och jag flyttade in i mitt drömboende.

I övrigt tror jag på att göra sådant som är roligt och kreativt. För min del är det att skriva poesi, köra motorcykel, vistas i naturen och pyssla med medialitet.

Jag är övertygad om att vi alla har ett livssyfte, att vi alla är menade till något. För min del är det att mänskligt och intuitivt bemöta, bekräfta, lyssna, coacha och vägleda människor.

Utbildningar:

  • Kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ledarskap
  • Dipl.mental coach
  • Cert.livscoach
  • Dipl.stresscoach
  • Dipl.mindfulnessinstruktör
  • Cert.qiandning qigonginstruktör

Pågående utbildning:

  • Fil kand i psykologi
  • Livet

”You are not stuck where you are unless you decide to be.”

– Dr Wayne Dyer

Instagram

Jag använder mitt Instagram flitigt. Följ mig gärna.