Om Pia Gustafsson

Samtal i kombination med coaching och mental träning

Jag är livsvägledare, livscoach och qiandning qigonginstruktör. Jag arbetar med enskilda samtal via telefon, walk and talk eller skype samt håller kurser i qiandning qigong utanför Munkedal. Jag har i många år arbetat med min egen personliga utveckling och under de senaste åren också med andras. Utöver bl.a. studier i KBT, psykologi, mindfulness och mental träning har jag också stor livskompetens och en egen upplevelsebaserad utveckling.

Jag startade mitt företag utanför Hunnebostrand 2014 men sedan 2018 finns jag utanför Lysekil. Som livsvägledare arbetar jag med att vägleda människor i olika livssituationer vi kan hamna i, t.ex. livskriser eller personliga och sociala utmaningar. Som livscoach coachar jag klienter som vill skapa en utveckling och förändring i något livsområde såsom daglig sysselsättning, personlig utveckling eller relationer. Både som livsvägledare och livscoach är syftet att öka livskvaliteten hos dig på ett eller annat sätt.

Vikten av att prata av sig

Man ska inte underskatta vikten av att prata av sig. Jag blir ofta kontaktad av människor som bara vill ha en egen stund och där allt fokuseras på individen, där hen har möjlighet att får vädra alla de tankar och känslor som man kanske inte har möjlighet att dela med någon annan. De upplever att de inte har någon som lyssnar på ett djupare plan, intuitivt och empatiskt. Att bli aktivt lyssnad till har en läkande kraft. Vilket kanske är den största vinsten med ett samtal.

Den röda tråden i mina yrkesval  är mänskliga möten med mänskligt bemötande och att det känns meningsfullt, roligt eller viktigt. Att får bidra till en människas välmående och utveckling är det bästa jag vet. Jag brinner för att vägleda människor till större livskvalitet både som livsvägledare och livscoach. Det är ett kreativt och inspirerande arbete.

Pia Gustavsson Coaching Coach

Pia Gustavsson Coaching Coach

Jag är en downshifter

Baserat på mina egna värderingar, önskemål och egentliga behov har jag under åren utformat ett enklare liv med mindre stress och konsumtion till förmån för större livskvalitet och mer tid för det som är värdefullt för just mig. Jag inspireras av nya sätt att se på yrkesliv och livsstil och på tankar kring tid och livskvalitet och jag brinner för personlig utveckling. Personlig utveckling innebär för mig att lyssna inåt och att våga följa den där inre rösten. Min inre röst har tagit mig utomlands, genom utbildningar, jag har flyttat en del, bytt jobb en hel del, testat mina vingar på olika sätt m.m. Jag har också tack vare mitt sätt att leva fått ett brett nätverk av vänner i olika delar av landet och utomlands. I framtiden ser jag mig själv hålla kurser i personlig utveckling i någon form.

Något som jag fick upp ögonen för 2017 var mikrohus på hjul. Ett klimatsmart, minimalistiskt och enkelt sätt att leva och bo. I slutet av 2018 stod mitt egna mikrohus på hjul klart och jag flyttade in i mitt drömboende.

Jag är övertygad om att vi alla har ett livssyfte, att vi alla är menade till något. För min del är det att mänskligt och intuitivt bemöta, bekräfta, lyssna, coacha och vägleda människor.

Utbildningar:

  • Kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ledarskap
  • Dipl.mental coach
  • Cert.livscoach
  • Dipl.stresscoach
  • Dipl.mindfulnessinstruktör
  • Cert.qiandning qigonginstruktör

Pågående utbildning:

  • Fil kand i psykologi
  • Livet

”You are not stuck where you are unless you decide to be.”

– Dr Wayne Dyer

Instagram

Jag använder mitt Instagram flitigt. Följ mig gärna.