Om Pia Gustafsson

Pia Gustafsson

Utbildningar:

  • Kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ledarskap
  • Dipl.mental coach
  • Cert.livscoach
  • Dipl.stresscoach
  • Dipl.mindfulnessinstruktör
  • Cert.qiandning qigonginstruktör
  • 120hp varav 90hp psykologi

Om mig

Intresset för självutveckling och förändringsprocesser har alltid varit en del av mig och är för mig ett sätt att leva. Jag är en människa som spontant följt mina drömmar och mål från det att jag var tonåring men det var först efter år av stress och sorg som jag började intressera mig för mänskligt beteende och hur olika vi upplever vår verklighet. Det är också mitt stora intresse och engagemang i mitt arbete med dig som kund. Jag har en ledarskapsexamen, högskolestudier i psykologi, stress/mindfulnesscoaching, mental coaching och livscoaching i min verktygslåda.

Min livssyn präglas av att ha en fot i den vetenskapliga världen och en fot i den andliga. I grund och botten är jag en relationsbyggare med ett beteende- och hälsovetenskapligt intresse och jag jobbar utifrån ett humanistiskt och existentiellt psykologiskt perspektiv. Det är vad jag vill förmedla till dig i våra samtal. Jag kommer bli din guide, lärare och  ditt stöd när du ska hitta din egen väg i perioder av utmaningar. Jag blir ett andningshål där du kan känna dig trygg och helt fri från dömande och jag finns där som ett bollplank genom hela förändringsprocessen. Att bli lyssnad till och mött på ett djupare plan är den viktigaste delen i mitt jobb.

”När vi strävar efter att bli bättre än vi är blir allt omkring oss bättre.” -Paulo Coelho

Nedan text har jag hittat på nätet. Författaren är okänd men Kay Pollak gjorde om texten från Du till Jag. Jag har kopierat in den här eftersom jag tycker den är fantastisk. Läs den högt för dig själv. Och läs igen.

Jag är den perfekta jag.
Ingen kan vara en bättre jag, hur mycket de än försöker.
Det innebär inte att jag inte kan bli mer än jag redan är.
Det innebär helt enkelt att jag inte tävlar med någon.
När jag verkligen har accepterat det faktum att jag har allt jag behöver för att bli mig själv helt och fullt gör jag mig fri från en konstgjord identitet som jag själv har skapat.

Att vara någon jag inte är kräver enorma insatser av energi
som skulle kunna användas till någonting mer produktivt.
Eftersom jag är unik är budskapet helt klart.
Jag har något att erbjuda
som aldrig kommer att bli möjligt en gång till.
Om jag inte sätter värde på det är det inte bara en tragedi för mig själv, utan faktiskt för hela världen.

Allt Gott/Pia

Instagram

Jag använder mitt Instagram flitigt. Följ mig gärna.